Onze werking

Te veel nog gezonde paarden en pony's komen onnodig in de slacht terecht, zij hebben onze hulp nodig.

 

Care For horses Valley  "koopt" gezonde nog berijdbare paarden en pony's die om dringende reden ergens weg moeten en in de slacht zouden eindigen.

 

Denk maar aan financiele problemen van de eigenaar, geen eten meer kunnen kopen voor de dieren, plots geen weide meer, medische kosten die de eigenaar niet kan betalen, of reeds ruimere tijd verwaarloosde toestand van het dier. 

Bij veel opvangcentra moeten de dieren gratis worden afgestaan , vaak moet je zelfs een afstandsbijdrage betalen ,  wat een ritje naar het slachthuis vaak aantrekkelijker maakt voor mensen die geen uitweg meer zien dan het paard naar een opvang te brengen.

 

Hier willen wij het verschil maken !  

Care For horses Valley " koopt" deze paarden aan iets meer dan de slachtprijs, zodat het aantrekkelijker wordt het paard naar ons te brengen ipv naar de slacht . 

 

Bij ons wordt het paard behandeld, verzorgd en getrained om te kunnen verhuizen naar een forever home als recreatiepaard. 

Wij kopen momenteel geen paarden die defintief op pensioen moeten of wegens medische problemen niet meer kunnen bereden worden. Hopelijk komt daar in de toekomst ook nog een lokatie voor. 

Op zoek naar een paard? 

Je " koopt" bij ons het paard , je word dus volle eigenaar van je nieuwe vriend voor het leven. Wij werken niet met adoptiecontracten. 

Een paard afstaan of verkopen aan ons?

 

Neem contact op via mail , wanneer uw paard bij ons komt te staan blijft u volledig anoniem, aarzel dus niet om ook contact op te nemen wanneer uw paard door omstandigheden al een tijdje niet meer de juiste verzorging kreeg .  Mail naar careforhosesvalley@telenet.be 

Steun onze opvang en shop in onderstaande ruitershops ! 

divoza banner.JPG
may fair.PNG
epple.JPG

Monsecour Caroline 

onderneming 0643392882

BTW BE0643392882

careforhorsesvalley@telenet.be 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now